Naast dat je standaard 24/7 geniet van onze digitale ‘Client Center’ bij vragen of uitleg over de werking van Nostium, heb je middels ons SLA ook de mogelijkheid om buiten kantoortijden te kiezen voor support op afstand. We hebben alle serviceactiviteiten van onze helpdesk voor je samengevat in een optioneel serviceabonnement. Zo geniet je uiteraard van een voorkeursbehandeling bij storingen en problemen met het reserveringssysteem. Indien je geen gebruik wenst te maken van onze SLA kun je altijd bij ons terecht voor vragen, problemen of service, echter hiervoor verwijs ik je dan door naar het kopje “tarieven zonder abonnement”.

Voordelen van een SLA

  • Telefonische helpdesk in het weekend & buiten kantoortijden via telefoonnummer 040 – 8200194 bij (blokkerende) storingen tussen 09:00 – 22:00 uur.
  • Voorkeursbehandeling bij storingen met het reserveringssysteem.
  • Voorkeursbehandeling tijdens kantooruren bij vragen via het Client Center.

Voorwaarden tot ontvangen support

  • Met betrekking tot een softwarestoring geldt de navolgende software ondersteuningsservice een medewerker zal, nadat via contact met de telefonische helpdesk het software probleem niet is opgelost, het softwareprobleem zo spoedig mogelijk onderzoeken.
  • Onder software problemen vallen directe (blokkerende) functies die ervoor zorgen dat een reservering niet afgerond kan worden. Zaken zoals verkeerde instellingen of vragen over het systeem vallen niet onder software problemen, hiervoor kan je te allen tijde het ‘Cliënt Center’ benaderen.
  • Zaken zoals hardware- en/of internetproblemen vallen buiten de verantwoording van Nostium B.V. hierop kan dus ook geen support worden verleend.
  • Ten behoeve van telefonische support wordt een responstijd van 15 minuten aangehouden. Indien een medewerker niet in de mogelijkheid is om direct op te nemen, verzoeken we een bericht in te spreken met daarin naam en telefoonnummer. Een medewerker belt je dan zo spoedig mogelijk terug.

Tarieven zonder abonnement

Werkdagen
Op werkdagen van maandag tot en met vrijdag* (exclusief nationaal erkende feestdagen) tussen 09.00 uur en 17.00 uur hanteren we geen kosten met betrekking tot support via het ticket systeem of telefonisch.

*Bekijk hier alle mogelijkheden tot support.

Buiten kantoortijden, in het weekend of op feestdagen
Wanneer je buiten kantoortijden, in het weekend of op feestdagen telefonisch geholpen wilt worden is dat mogelijk wanneer je niet beschikt over een SLA. Op het moment dat je storing of vraag telefonisch wordt behandeld berekenen we je een bedrag van € 42,50 in blokken van 15 minuten. Op verzoeken via de e-mail of ticketsysteem zal op deze momenten niet worden gereageerd en vallen dus standaard onder werkdagen.

Contactgegevens bij storingen

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en gebaseerd op een locatie waarop het service level agreement is afgesloten.

Heb je nog geen SLA?

Wanneer je niet eerder gebruik hebt gemaakt van onze service level agreement, kan dit natuurlijk altijd nog. Neem daarvoor even contact met ons op dan helpen we je daar graag mee.

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op