Sluit volledig aan op de gewenste baanverdeling binnen je bowlingcentra.

Met het reserveringssysteem van Nostium heb je het uitgebreidste reserveringssysteem voor het online aanbieden van je bowlingbanen direct aan de gast. Door een uniek algoritme in te stellen per activiteit weet Nostium exact wat de gewenste baanindeling is. Zo kan het systeem eenvoudig;

 Actueel & 24/7 bereikbaar zijn voor de gast
 De gewenste baanverdeling toepassen.
 Slijtage berekenen van de banen.
 Groepen verdelen over meerdere banen en/of tijdsloten.
 Banen indelen op stoelverdeling bij de banen.
 Prijsberekening toepassen op basis van tijdstippen, datum en aantallen.
 Bijverkoop stimuleren door het aanbieden van extra mogelijkheden
 De gast online en veilig laten betalen.
 Reserveringen communiceren naar het kassasysteem op locatie.

Combineren met andere mogelijke activiteiten

Wanneer je je gasten net wat meer wilt aanbieden kun je naast het aanmaken van losse activiteiten zoals bijvoorbeeld; Bowlen, Disco Bowlen of zelfs 3D Bowlen eenvoudig gaan combineren tot samengestelde arrangementen. Zo kun je een activiteit bowlen combineren met iets te eten & drinken. Tijdens het reserveren kunnen gast zelf aangeven in welke volgorde ze het arrangement willen.

Of geeft de gast de vrijheid om een eigen arrangement samen te stellen uit een aanbod van een selectie van je activiteiten. Het reserveringssysteem regelt natuurlijk per activiteit de gewenste verdeling en de juiste prijsstelling.

Direct overzicht in het planbord

In de backoffice krijg je natuurlijk een duidelijk overzicht van al je reserveringen binnen de bowlingbaan. Zie direct informatie over reserveringen, tijdsduur en vrije beschikbaarheid.

Krijg je onverwachts toch nog een gast? Dan verwerk je hem ook direct in het planbord en het systeem zal de beschikbaarheid direct weer communiceren.

Benieuwd hoe de gast een bowlingbaan kan reserveren?

Maak een test-reservering