Geniet van het uitgebreidste reserveringssysteem Nostium Pro!

Met het reserveringssysteem Nostium Pro heb je software in handen waarmee je kunt groeien. Met de laatste technieken ben je voor nu én in de toekomst zeker een stabiel en up-to-date reserveringssysteem. In deze versie geniet je van de volledige mogelijkheden van Nostium op het gebied van het aannemen en verwerken van al je online & offline reserveringen. Denk je dat Nostium Pro net te veel van het goede is? Geen probleem kijk dan eens naar ons andere pakket Nostium Light.

Voor wie?

Natuurlijk kan ieder bedrijf gebruik maken van Nostium Pro en al haar voordelen. Maar ondernemers die serieus willen omgaan met de verwerking van reserveringen op niet één locatie, maar verschillende (door heel het land of daarbuiten!) daar is Nostium Pro uitermate geschikt voor.

Het unieke is dat het dan ook mogelijk om op organisatie niveau meerdere locaties te beheren vanuit één omgeving. Bij ons krijgt iedere locatie namelijk zijn eigen persoonlijke omgeving waarin het volledige beheer van ruimtes, activiteiten en arrangementen kan plaats vinden. Wissel daarbij eenvoudig tussen diverse locaties en ontvang de data van ieder bedrijf.

En komt er een bedrijf bij in de toekomst? Dan is ook deze eenvoudig toegevoegd en klaar om aan de slag te gaan met het reserveringssysteem Nostium.

Een paar unieke voordelen:

 • Diverse soorten activiteiten
 • Stel zelf arrangementen samen
 • Geschikt voor diverse modules
 • Back-office & Front-office
 • Meerdere locaties
 • Diverse rapportages & widgets
 • Snel, betrouwbaar & slim
 • Gratis toekomstige updates
 • Stabiele Cloud-omgeving
 • Externe softwaresystemen
 • Directe ondersteuning
 • Maatwerk mogelijkheden

Overzichtelijk planbord

Met het unieke planbord binnen de backoffice van Nostium, heb je elke reservering direct bij de hand. Het planbord bouwt automatisch voor iedere ruimte een uniek planbord op. Combineer de ruimtes en zie iedere reservering terug met informatie van de gast, activiteiten, betalingen en bij geboekte opties.

Upselling per activiteit

Voor iedere activiteit kan de gast direct extra mogelijkheden bijboeken bij het maken van de reservering. Het systeem zal direct de prijsberekening toepassen en de gast informeren over de totale kosten van de reservering. En accepteer je aanbetalingen? Dan is elke reservering vooraf al betaald en kun je volledig richten op de gastbeleving.

Meer informatie voor het verbeteren van de gastbeleving.

Natuurlijk zal het reserveringssysteem niet alleen reserveringen kunnen verwerken, maar ook de belangrijke informatie verzamelen. Voor je als ondernemer is dit belangrijk op de kwaliteit van je activiteiten, het personeel trainen en de gastbeleving hoog te houden. Binnen Nostium vind je in de backoffice deze belangrijke informatie terug in diverse widgets & rapportages. En heb unieke data nodig? Geen probleem we kijken graag met je naar de mogelijkheden om deze te weergeven.

Handig om te weten voor je als ondernemer is dat wij géén extra percentages berekenen per reservering, in tegenstelling tot andere bedrijven. Je betaald bij ons een vast bedrag per maand.

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op