Bijverkoop van artikelen direct vanuit Nostium geregeld!

Wanneer je (nog) niet klaar bent voor een van onze kassakoppelingen, maar toch de verkoop wilt regelen van wat losse artikelen bij een reservering? Dan kun je dat met onze unieke module: Artikelen & Afrekenen toch regelen. Hiermee krijg je toch de mogelijkheid om losse artikelen te plaatsen op een bestaande reservering. En wanneer de reservering afgesloten kan worden dan maak je eenvoudig een eindfactuur op. Handig toch!

Artikelen aanmaken & toevoegen

Wanneer je gasten op locatie nog iets nuttigen van eten en/of drinken bieden we je de mogelijk om in Nostium zelf losse artikelen aan te maken op basis van een naam, artikelnummer, omschrijving, btw-percentage en prijs.

Op deze manier creëer je eenvoudig een artikelbestand waarbij je de losse artikelen kunt toevoegen aan bestaande reserveringen. Door bij het toevoegen direct het aantal te kunnen selecteren maken we bulkverwerking mogelijk.

Betaalwijzen toevoegen & rekening afsluiten

Wanneer de rekening klaar is om afgerond te worden kun je hiervan een overzicht opvragen. Dit overzicht toont alle artikelen die zijn toegevoegd aan de bestaande reservering.

Doordat we ook deelbetalingen toestaan zie je eenvoudig welk bedrag nog openstaat op deze rekening. Met de keuze van het verwerken van betalingen elektronisch, contant of op rekening kun je de betaling volledig af gaan ronden. Op het moment dat de rekening volledig is voldaan wordt deze afgesloten in het systeem. Je gast ontvangt hier natuurlijk een bewijs van per e-mail.

Met de unieke modules van Nostium denken we mee in jouw dagelijkse processen, wij maken reserveren leuk!

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op