Je gast verdient net dat beetje extra!

Er zijn verschillende manieren waarop je je gasten een fijne beleving kan geven. En wie krijgt dat niet van extra korting? Daarom kun je met onze unieke module: Vouchers & Kortingen, eenvoudig dit via je Nostium laten regelen. Via de back-office krijg je dan een tal van extra mogelijkheden om unieke kortingen in te stellen op basis van een activiteit, arrangement of opties. Daarnaast kunnen gasten eenvoudig online ook een voucher (tegoedbon) aanschaffen.

Vouchers

Wanneer je je gasten net dat stukje extra’s wilt aanbieden kan dat met onze module ‘ Vouchers & Kortingen’. Deze module is er helemaal op ingericht om je gast waar te geven voor hun geld. Door het aanbieden van vouchers, tegoeden of cadeaubonnen krijgt je gast de mogelijkheid deze bij je online aan te schaffen en direct te besteden.

Voor jou als ondernemer is het dan helemaal naar wens in te regelen. Jij bepaalt de bestedingswaarde en op welke activiteiten, arrangementen of bijverkoop opties deze bestedingswaarde ingeleverd kan worden.

Kortingen

Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om kortingscodes te activeren vanuit Nostium. Deze kortingscodes kunnen wel of niet gecombineerd worden met andere acties. En tevens krijg je weer de mogelijkheid om te selecteren op welke activiteiten, arrangementen of bijverkoop opties deze korting inwisselbaar is.

Je gast krijgt de vrijheid zijn of haar kortingen toe te voegen in het reserveringsproces om zo direct de korting te gebruiken.

Met de unieke modules van Nostium maak je de dagelijkse processen nog eenvoudiger voor jou, je werknemers & natuurlijk je gasten!

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op