Alles vanuit een omgeving!

Met Nostium als je reserveringssysteem voor je indoorspeeltuin of speelparadijs krijg je heel veel mogelijkheden in het online reserveren voor je gasten. Niet alleen het aanbieden van binnen spelen, maar ook alle andere activiteiten die je met je organisatie kunt aanbieden kun je direct online laten reserveren. Per activiteit is er natuurlijk de mogelijkheid voor het stimuleren van bijverkoop door het aanbieden van extra mogelijken.

Maak er een feestje van…

Niets is leuker dan een goed verzorgd (verjaardags)feestje.  Thuis kunnen de ouders vooraf makkelijk alle mogelijkheden bekijken van verschillende thema’s tot een echte verjaardagstaart. Daarbij zien ze direct of het beschikbaar is op de gewenste datum en kunnen ze de boeking vastleggen en uitnodigingen versturen.

Tickets aanbieden?

Maak het nog makkelijker door te kiezen voor de module ‘Scannen & Tickets’ hiermee genereert het systeem automatisch QR-tickets voor je bezoekers. Door te scannen met een mobiele telefoon of gebruik te maken van de aanwezige camera op het apparaat, voor een naadloze toegangscontrole toe.

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op