Online reserveringen compleet gekoppeld aan je kassasoftware!

Wanneer je je bedrijfsprocessen wilt optimaliseren dan doe je er goed aan om een integratie te hebben tussen ons reserveringssysteem en je kassasoftware. Hiermee maak je het voor de gast en je medewerkers eenvoudig, naadloos en misschien nog wel belangrijker; foutloos!
Vanuit Nostium communiceren we richting het kassasysteem de informatie die we hebben ontvangen met het bevestigen van de reservering. Gastinformatie, bestelde artikelen en eventuele aanbetalingen worden direct gecommuniceerd met het kassasysteem na het inchecken van de reservering.*

Zo kun je de reservering direct terugvinden in het kassasysteem en hem eventueel nog verder aanvullen met bestelde artikelen op locatie. Aan het eind kun je de gast vanuit het kassasysteem voorzien van een totaal bon of rekening uit beide systemen.

* De exacte informatie en functionaliteit kan per kassasysteem verschillen.

Scanfie Kassasystemen

Laat je gasten veel meer bestellen door ze zelf een hapje en drankje te laten bestellen via een QR-Code! Geef elk gezelschap een eigen QR-code mee (zwevende QR-code) en laat ze zelf bestellen bij de bowlingbaan, in het restaurant, of aan de bar. De bestellingen komen per groep op een eigen rekening en rekenen pas af bij vertrek, wel zo prettig

Meer weten?

unTill®

Software voor de horeca kassa is gemaakt door mensen uit de horeca. Of het nu gaat om hotels, restaurants, sportverenigingen, evenementen of take-away, unTill levert automatisering waardoor je efficiënter werkt en meer inzicht hebt.

Meer weten?

Vectron

Met Vectron haal je het meest bedrijfzekere horeca kassasystemen in huis. De diverse POS modellen met verschillende kenmerken garanderen het beproefde concept van dit functionele, veelzijdige topmerk. Een echte flexibele high end kassa.

Meer weten?

MplusKASSA

MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt. U kiest en betaalt de functionaliteiten die u benodigd bent.

Meer weten?

Met een kassakoppeling is een reservering van begin tot eind helemaal geregeld!

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op