De beleving begint al vanaf het moment van reserveren…

Wanneer je een escape room aanbiedt, draait alles om de gastbeleving. Van begin tot eind moet alles bijdragen aan de uiteindelijke ervaring die de gast gaat hebben. Met Nostium start deze beleving op het moment van reserveren. Ons reserveringssysteem kan de wensen voor het aanbieden van een escape room implementeren zoals;

 Huisstijl afstemmen op het verhaal of de locatie.
 Beschikbare tijdsloten direct aanbieden aan de gast
 Prijs toepassen op basis van vaste prijzen, aantal personen of dagprijzen.
 Rekening houden met “opruimtijd” voor de volgende reservering.
 Communicatie volledig aanpasbaar bij het boeken.

Eén of meerdere kamers dat maakt niet uit!

Met het reserveringssysteem van Nostium kun je eenvoudig een of meerdere kamers volledig beheren en inrichten. Zo kun je natuurlijk verschillen hebben in de prijs of aantal deelnemers dat op hetzelfde moment in de kamer aanwezig kan zijn. Via de backoffice kun je dit soort zaken allemaal beheren vanuit een onlineomgeving. Zo heb je altijd en overal de controle over je reserveringen!

Maak de beleving nog completer!

Naast het aanbieden van alleen je escape room, kun je binnen Nostium ook nog al je andere activiteiten aanbieden. Je kunt zo de gast nog beter laten geniet van al het aanbod in activiteiten. Door de gast kan dan zo de gewenste activiteiten reserveren of een arrangement selecteren. Nostium zal per activiteit of arrangement kijken naar de gewenste indeling op basis van je wensen.

Wil je het als gast ervaren?

Klik hier dan hier!