Beheer eenvoudig al je reserveringen, zoals het hoort!

Het beheren van al je reserveringen of afspraken wordt gemakkelijk gemaakt door de flexibele reserveringssoftware van Nostium. We denken graag met je mee in gebruiksvriendelijkheid voor ondernemers, personeel en natuurlijk de gast. We doen dit met een aantal kernpunten waar onze software in uitblinkt vergeleken met andere vergelijkbare systemen:

Cloud omgeving

Cloud omgeving

Ons reserveringssysteem werkt volledig in een stabiele & veilige cloud omgeving waardoor ons systeem altijd te bereiken is op ieder apparaat. Daarnaast biedt dit eenvoudig de mogelijkheid om andere bestaande softwaresystemen eenvoudig te koppelen aan Nostium.

Back-Office

Back-Office

In onze overzichtelijke back-office krijg je snel inzicht in je bedrijf. Hierin kun je naast informatie over bestaande reserveringen ook handmatige reserveringen toevoegen en communicatie met de gast onderhouden, nieuwe arrangementen of activiteiten aanmaken, maar vooral altijd een actuele status van het bedrijf inzien.

Reserveringsmodule

Reserveringsmodule

Natuurlijk krijg je ook een omgeving voor je gasten waarin ze zelfstandig een reservering kunnen plaatsen. Via een gebruiksvriendelijk keuzemenu kan de gast eenvoudig activiteiten & arrangementen reserveren. Het systeem zal de gast altijd helpen bij het maken van een passende keuze doordat het slimme algoritme meedenkt met de gast met beschikbaarheid, prijsinstellingen en actuele mogelijkheden.

Groei mogelijkheden

Groei mogelijkheden

Wanneer je wilt groeien met je bedrijf en een reserveringssysteem wilt hebben dat daar in mee kan groeien is Nostium een goede keuze. Het systeem is eenvoudig uit te breiden voor meerdere locaties, ruimtes, mogelijkheden in verschillende activiteiten en uitbreidbaar met modules en andere software pakketten die het proces kunnen ondersteunen in elke fase waar je bedrijf zich op dit moment bevindt.

Arrangementen & Activiteiten

Arrangementen & Activiteiten

Je hebt het volledig beheer over het aanmaken van arrangementen en activiteiten binnen Nostium. Omdat we ons niet richten op één tak of branche kun je diverse soorten activiteiten aanmaken in het systeem zoals bijvoorbeeld; bowlen, lasergamen of zelfs het verhuren van vergaderruimtes. Daarnaast kun je deze zelf ook combineren en aanbieden aan je gasten in een arrangement.

Rapportages

Rapportages

De hoeveelheid data die ons systeem kan verzamelen over je gasten, reserveringen, financiële gegevens en je bedrijf kunnen we visueel en duidelijk weergeven in diverse rapportages. Deze rapportages bieden ondersteuning in de dagelijkse bedrijfsprocessen op diverse vlakken. Vanuit dit oogpunt kun je je bedrijf laten groeien en optimaliseren voor nu en de toekomst.

Dashboard

Dashboard

Via een overzichtelijk dashboard heb je direct toegang tot nuttige actuele informatie. Zo zie je in o.a. één oogopslag hoeveel reserveringen er zijn geplaatst en wat de huidige reserveringsomzet is vergeleken met ‘normaal’. Het dashboard is dus echt een hulpmiddel als je snel en duidelijk informatie wilt ontvangen of de actuele status van je bedrijf.

Modern planbord

Modern planbord

Voor je dagelijkse bedrijfsprocessen krijg in één oogopslag direct te zien wat de actuele bezetting is en waar nog kansen zijn met ons modern planbord. Krijg de vrijheid om hier direct op bij te sturen en je personeel informeren over het verloop van de dag. En doe waar je goed in bent het zorgen van een optimale gastbeleving.

Tijdsduur

Tijdsduur

Door ons unieke instellingen op basis van tijd krijg je bij elke activiteit of arrangement de mogelijkheid deze naar wens in te stellen op diverse vlakken; openingstijden, tijdsduur, prijsinstellingen en alle variaties hierop. Met elke instelling hierop zal ons systeem je en je gasten altijd volledig ondersteunen in het maken van de juiste keuze.

Support & Training

Support & Training

Doordat ons systeem eenvoudig is te begrijpen kan iedere medewerker snel en gemakkelijk zijn weg vinden. Zijn er dan toch nog vragen dan hebben we een kennisbank die altijd actueel is met de laatste versie van Nostium. Mocht het dan nog even niet lukken dan zit een team van experts voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je ook altijd een training op locatie aanvragen door een van onze experts.

Leuk al die tekst… maar we laten je het liever zien!

En dat doen we graag op een moment dat het je uitkomt! Via onze website kun je eenvoudig een demonstratie aanvragen van ons product. Een van onze medewerkers zal dan het product aan je demonstreren en direct antwoord kunnen geven op je vragen. Natuurlijk kan dit op afstand of wanneer gewenst op locatie.

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op