Stel unieke momenten samen voor je gasten!

Op het moment dat je veel grote of unieke aanvragen binnen krijgt die niet af te vangen zijn in bestaande arrangementen en/of activiteiten dan is het zeker slim om eens te kijken naar onze ‘Offerte Module’. Met deze unieke module krijg je de mogelijkheid op maat gemaakte offertes samen te stellen en op te volgen.

Offertes eenvoudig opstellen

Binnen de back-office krijg je de mogelijkheid om direct te starten met het opstellen van een op maat gemaakte offerte. Deze kun je richten aan een particulier of aan een organisatie. Door eenvoudig bestaande activiteiten toe te voegen kan Nostium de mogelijkheden te berekenen op basis van de gewenste dag, tijdstip en de samenstelling van de groep. Maar natuurlijk ben je helemaal vrij om zelf alle gegevens te bepalen.

Opvolgen en doorboeken

Elke offerte is eenvoudig op te volgen door de gekoppelde statussen; Verzonden, afgewezen, concept en geaccepteerd.

Wanneer een offerte door de gast is geaccepteerd dan worden de tijdsloten (die eerder al zijn vastgezet) automatisch bevestigd in het reserveringssysteem. Zo zorgen we dubbele boekingen niet kunnen gebeuren. Heb je de pech dat de offerte helaas niet doorgaat? Dan komen de tijdsloten natuurlijk weer beschikbaar in het reserveringsoverzicht.

Bij iedere module wordt direct veel aandacht besteed aan het praktisch toepassen en de wensen uit de markt! Wij zorgen dat jij lekker kan werken!

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op