Het reserveren is een proces waar je onderneming op dient te vertrouwen.

Het is vaak het begin en het eerste contactpunt met de gast tot het moment dat ze daadwerkelijk komen in je bedrijf. Je wilt dus dat deze eerste indruk goed is, dat schept vertrouwen. Hierdoor is het vaak lastig voor ondernemers om hier de controle op lost te laten. Maar door juist de controle lost te laten en (volledig) te vertrouwen op een goed gebouwd reserveringssysteem, geeft jou als ondernemer juist dé controle. In dit artikel leggen we uit welke voordelen er voor jou zijn als ondernemer bij het gebruik van Nostium.

1. Het systeem denkt altijd met je mee

‘Wat fijn dat er iemand mee denkt! Dat scheelt mij weer werk.’ hoor je het jezelf wel eens zeggen tegen een van je collega’s? Met Nostium heb je een collega die met je meedenkt, zonder dat je daar om vraagt. Het systeem is zo gebouwd dat bij iedere fase in het proces direct controleert wordt wat de mogelijkheden zijn. En natuurlijk zonder dat je gast iets zal merken tijdens zijn reservering. Zo voorkomen we dat het systeem een optie aanbiedt die niet beschikbaar is of al is bezet.

Om een voorbeeld te geven; stel je gaat Bowlen met een groep vrienden. Maar deze vriendengroep is te groot voor één enkele baan. Dan wil je natuurlijk een baan die niet ver uit elkaar ligt. Het systeem denk hier direct aan bij het reserveren.

2. Reserveren kan vanaf ieder apparaat en altijd

Het is misschien een standaard tegenwoordig maar wij vinden het eerder een noodzaak(!). In ons vorige artikel gaven we het al aan; steeds meer reserveringen gaan via een mobiel apparaat. Met namen onder de millennials en dat is voor iedereen in de leisure branche een van de belangrijkste doelgroepen. De millennials zijn niet meer van het bellen voor een reservering. Zij willen het op ieder willekeurig moment direct een reservering kunnen plaatsen. Nostium is gelukkig zo gebouwd dat het niet uitmaakt op welk apparaat het wordt geopend, het werkt direct. En voor de gasten die toch via de telefoon willen reserveren dat kan gewoon hoor. Je kunt de reservering altijd aannemen en direct verwerken in het systeem.[/vc_column_text][vc_column_text]

3. Je krijgt er veel meer voor terug

De tijd die je met Nostium al bespaard bij het aannemen en afhandelen van reserveringen, kun je weer in het ondernemen steken. Bij iedere reservering die geplaatst wordt en activiteit die plaats heeft gevonden verzamelt Nostium data. Deze data is voor jou als ondernemer natuurlijk op te vragen in diverse handige formaten. Daarnaast zal Nostium je real-time inzicht geven in de data door middel van widgets. Dit scheelt jou het ‘saaie’ maar soms nodige administratieve werk. Binnen enkele klikken heb je de gewenste data binnen een gewenste periode op je scherm in beeld staan.

We geven weer een voorbeeld; Het systeem houdt bijvoorbeeld bij wat de slijtage is van een unit (bijv. bowlingbaan) binnen een activiteit. Voor iedere unit wordt dit bijgehouden en het systeem bepaald zo een gelijke verdeling binnen de units. Het systeem denkt dus wederom mee en zorgt ervoor dat geen unit wordt overgeslagen bij het reserveren. Tenzij dat je dat natuurlijk wilt 😉 die vrijheid heb je dan.

4. Je kunt de kracht van social media eenvoudig gebruiken

Alleen maar een site hebben is tegenwoordig niet meer genoeg. Je moet zorgen dat je publiek je kan vinden en deze zitten het grootste deel op social media. Met Nostium houden we hier rekening mee zonder, dat het je naast wat tijd, iets kost. Iedere activiteit of reservering die je aan wilt bieden kun je eenvoudig los van elkaar delen via Instagram, SnapChat, Facebook, Twitter of bijvoorbeeld via WhatsApp. Met het delen op van een activiteit of arrangement geef je eenvoudig hier extra promotie. Wanneer een gast dus wilt ingaan op deze promotie gaat deze direct naar het reserveringsmodule voor deze activiteit. Doordat je sociale berichten eenvoudig gedeeld kunnen worden krijg je een groter bereik wat zal resulteren in meer reserveringen.

We hebben je nu in een kort artikel al wat voordelen proberen te tonen waarom Nostium je zeker gaat helpen in je bedrijfsproces. Wij willen jou als ondernemer echt laten ondernemen en hierbij zoveel mogelijk ondersteunen met de data die Nostium voor je verzameld. Dit is voor jou als ondernemer pure tijdwinst! Ben je toch nog niet helemaal overtuigd wat de voordelen en mogelijkheden zijn voor jou en je bedrijf? Laat ons dan Nostium eens persoonlijk toelichten en de vele voordelen laten zien.

Wil jij kunnen ondernemen?

Neem dan contact met ons op

23 augustus 2019 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op