Vrijwel iedereen is inmiddels bekend met bestelzuilen. Maar wist je dat Nostium samen met Scanfie nu ook de check-in zuil introduceert? Ideaal voor drukke momenten in je recreatiebedrijf! We hebben deze innovatieve incheckzuilen gezamenlijk ontwikkeld. Gasten kunnen nu zelf inchecken en aan het einde van hun bezoek eenvoudig uitchecken en betalen via pin, waardoor lange wachtrijen tot het verleden behoren.

Wat deze incheckzuil nog slimmer maakt, is de integratie met onze zwevende QR-code. Bij het inchecken wordt automatisch een persoonlijke QR-code gegenereerd, waarmee gasten zelf kunnen bestellen op hun eigen rekening. Dit biedt niet alleen gemak voor de gasten, maar zorgt er ook voor dat het bestelproces soepeler verloopt en het personeel meer tijd heeft om zich te concentreren op andere taken.

Met deze geavanceerde oplossing wordt de ervaring van zowel gasten als medewerkers geoptimaliseerd. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Nostium check-in zuil in samenwerking met Scanfie en verhoog de efficiëntie van je recreatiebedrijf!

4 januari 2024 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op