Onze werknemersmodule wordt een compleet nieuwe module die zich gaat richten op het mogelijk voor bedrijven om specifieke werknemers toe te wijzen aan activiteiten, een stap die essentieel is voor het efficiënt beheren van specifieke reserveringen.

Dit betekent dat bij het boeken van een activiteit, de beschikbaarheid van de toegewezen werknemer een vereiste wordt voor het afronden van de reservering. Deze toevoeging is bijzonder nuttig voor situaties waarin de expertise of aanwezigheid van een bepaalde werknemer cruciaal is voor de activiteit, zoals bij gespecialiseerde workshops, trainingen of evenementen.

De implementatie van deze functie brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste verbetert het de organisatie en planning van activiteiten, aangezien beheerders nu de mogelijkheid hebben om medewerkers efficiënter in te zetten. Daarnaast verhoogt het de kwaliteit van de ervaring voor de klanten, die verzekerd zijn van de aanwezigheid van gekwalificeerde en gespecialiseerde medewerkers.

Bovendien biedt deze module ook transparantie en duidelijkheid in de planning voor zowel de gasten als het personeel. Gasten krijgen een werknemer die de benodigde kennis en kunde heeft voor de activiteit, terwijl het personeel een overzicht ontvangt van reserveringen waarin ze gekoppeld zijn.

Deze update in de werknemersmodule is een voorbeeld van hoe Nostium zich blijft inzetten voor het verbeteren van de functionaliteit en efficiëntie van ons platform. We zijn overtuigd dat deze nieuwe mogelijkheid zal bijdragen aan een soepeler en meer gestroomlijnd boekingsproces, wat uiteindelijk leidt tot een betere service en tevredenheid van zowel gasten als medewerkers.

16 februari 2024 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op