Het einde van een opnieuw bijzonder jaar is weer bijna daar. En aan het einde van het jaar maken we de balans op van de groei die ons reserveringssysteem heeft gemaakt. Het jaar ging natuurlijk verder waar 2020 eindigde, met corona. Toen waren we hoopvol dat 2021 ging brengen waar we allemaal op hoopte; het kunnen reserveren van diverse activiteiten en arrangementen zonder beperkingen. Helaas is dit nog niet voorbij en zitten we momenteel in de vijfde coronagolf. Toch kunnen we terug kijken op een positief jaar en hebben we diverse ontwikkelingen doorgemaakt in ons systeem.

De focus lag op dit jaar om vanuit onze bestaande en nieuwe klanten ons te richten op het gebruikersgemak en uitbreiden van functionaliteiten binnen ons reserveringssysteem. Hierin zijn een paar grote veranderingen ontwikkeld en doorgevoerd.

Nieuwe reserveringsmodule
Onze manier van reserveren aannemen, verwerken en weergeven is compleet onder de loep genomen. Met de nieuwe reserveringsmodule is het makkelijker gemaakt om de beste verdeling te vinden voor iedere activiteit. Binnen de reserveringen voorzien we onze gebruikers nu nog meer mogelijkheden. Naast de basis informatie die bij iedere reservering binnenkomt, is het verwerken van wijzigingen en toevoegingen na een reservering verbeterd. Zo heb je de mogelijkheid als gebruiker om direct in een oogopslag te zien wat de bijzonderheden zijn van een reservering door het logboek & journaal.

Ook heb je nu meer mogelijkheden om diverse betaalmethodes toe te voegen en te retourneren. Door de huidige koppeling met Mollie verder uit te breiden kun je nu ook direct een retourbetaling of betaalverzoek verwerken via Mollie.

Gezien het jaar door corona vaak leiden tot reserveringen die geannuleerd moesten heb je de mogelijkheid om reservering te annuleren. Dit kan intern gehouden worden of direct te annuleren met een bevestiging naar de gast met reden.  Daarnaast kun je via het nieuwe reserveren de reservering eenvoudig wijzigen en verplaatsen naar bijvoorbeeld een geschikt moment. Het systeem berekend op dat moment direct weer de juiste beschikbaarheid.

Planbord uitbreiden
Naast dat de reserveringen herzien zijn is ook het planbord op diverse punten verbeterd. Er zijn nu meer weergaven die mogelijk zijn om zo aan te passen op de beste planbord-versie van je bedrijf. Doordat openingstijden vaak veranderen hebben we er ook voor gezorgd dat het planbord hier correct op reageert. Zo zie je direct de actuele openingstijden binnen de accommodatie in de planning.

Front-office
Ook wel de gastenkant genoemd heeft een update gehad op het verder aansluiten op de huisstijl van je bedrijf. Naast ons standaard thema heb je nu de mogelijkheid om van diverse onderdelen een kleurcode aan te geven. Zo ben je helemaal flexibel naast het aangeven van afbeeldingen, teksten en indelingen tot een op maat gemaakte reserveringspagina.

Kassakoppelingen
Tot slot is een van de grote veranderingen de diverse updates die zijn gedaan aan de bestaande kassakoppelingen en zijn er gesprekken gaande met andere kassaleveranciers voor het aanbieden van nieuwe mogelijkheden.  Dus hier komen we hopelijk binnenkort met nog meer nieuws over.

Als we dan gaan kijken in alle wijziging die ons systeem heeft ondergaan in cijfers komen we op het volgende uit;

– Aantal nieuwe versies: 57
– Aantal nieuwe features: 157
– Aantal nieuwe (externe) modules: 5
– Aantal verbeteringen: 198

Ondanks het roerende jaar gaan we 2022 met een goede positief gevoel in. We zijn op dit moment druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe modules, maatwerk voor klanten en het uitbreiden van ons reserveringssysteem op diverse onderdelen.

Via deze weg wil ik alle bestaande en nieuwe klanten bedanken voor het vertrouwen. En laten we nu eens echt hopen dat na deze lockdown de regels en mogelijkheden de goede kant op gaan. Zo kunnen we samen met onze partners je bedrijf helpen en de gast een unieke ervaring bieden voor diverse activiteiten en arrangementen.

Laten we gezond blijven, nieuwe mogelijkheden blijven ontdekken en altijd op zoek gaan naar de beste gastbeleving in de Leisure branche. Iedereen een goed uiteinde en gezond en sportief nieuwjaar!

23 december 2021 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op