Dit jaar staat Nostium klaar om een significante stap voorwaarts te zetten in de wereld van gastinteractie en verkoop. Er zal een uitbreiding komt in onze check-in zuil mogelijkheid samen met partner Scanfie. Het thema ‘Upselling’ zal hierin centraal staan. Deze uitbreiding zal niet alleen de functionaliteit van onze check-in zuilen versterken, maar ook nieuwe mogelijkheden bieden binnen het Nostium-platform voor het aanbieden van extra activiteiten en opties.

Met de integratie in combinatie met Scanfie, worden onze bestelzuilen intelligenter en gebruiksvriendelijker. Dit betekent een snellere en efficiëntere check-in ervaring, terwijl gasten tegelijkertijd verleid worden met aantrekkelijke aanvullende opties. Of het nu gaat om het boeken van een extra spelronde, het kiezen van speciale uitrusting, of het toevoegen van een maaltijd aan hun ervaring, klanten zullen gemakkelijk en naadloos extra waarde aan hun bezoek kunnen toevoegen.

De uitbreiding van de upselling mogelijkheden via Nostium is een bewijs van onze inzet om voortdurend te innoveren en te verbeteren. Wij geloven dat deze nieuwe functies niet alleen de gastervaring verrijken, maar ook een belangrijke rol spelen in het stimuleren van de groei en het succes van onze partners.

16 februari 2024 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op