Het jaar 2020
Zo net voor de 1e lock-down hebben we op 2 maart een nieuwe grote update uitgebracht van ons reserveringssysteem. Na met diverse bedrijven binnen de leisure branche gesproken te hebben, treden in dezelfde maand de maatregelen in. Toen leek het allemaal nog totaal niet op wat het nu is. Maar je kon wel merken dat een aantal mede-ondernemers voorzichtiger werden en wilde het even “afwachten” om over te starten met Nostium. Desondanks zijn er toch diverse ondernemers geweest die ook kansen zagen om juist nu over te schakelen.

Met het verwelkomen van deze nieuwe ondernemers zijn de implementaties inmiddels afgerond. Doordat er, met behoud van de regels, toch al dagelijks met ons systeem aan de slag gingen kregen we verzoeken voor verdere doorgroeimogelijkheden en kansen voor ons systeem. Ons ontwikkelteam kon in korte periode een hoop nieuwe functionaliteiten en verbeteringen uitbrengen aan ons systeem. Zo net voor de zomer stonden we op 8 nieuwe versies van ons systeem en was het al een veel uitgebreider systeem geworden qua mogelijkheden. En we waren pas halverwege het jaar!

Maar ook in deze periode merkten dat er vanuit andere sectoren ook een vraag was in een oplossing voor het reserveringen van diensten en producten. Samen met ‘WakkerOndernemen’ hebben we de stap gemaakt om onder andere ook de paardensport te benaderen. Door goed de kijken naar de wensen van deze specifieke markt, hebben we enkele nieuwe branche specifieke modules ontwikkeld. Op deze manier konden we ons systeem vormen naar de klant toe. Het modulaire systeem wat Nostium inmiddels is geworden kon dus echt mee gaan groeien met bedrijven.

In deze tweede helft van het jaar zijn we actief verder gaan met nieuwe ontwikkelingen en het aansluiten van diverse kassasystemen. We zagen dat klanten echt op zoek zijn naar een totaal oplossing van begin tot eind. Samen met kassaleveranciers hebben we hard gewerkt aan dergelijke koppelingen. Zo zijn we met de dealers Janssens Kassasystemen en UPTA van het kassasysteem unTill begonnen met het ontwikkelen van een directe koppeling. Dit heeft resulteert in een mooie functionaliteit om totale reserveringen over te boeken op een tafel in het kassasysteem. Niet veel later is ook de koppeling realiseert met het kassasysteem Vectron. Samen met dealer KassaNet Pieterse is deze koppeling tot stand gekomen om hierin bedrijven met dit soort kassasystemen te voorzien van een totaaloplossing.

Naast externe koppelingen hebben we ook veel gewerkt aan het optimaliseren en uitbreiden van reserveringen. Laten we even een opsomming in cijfers geven van al deze veranderingen;

2020 – Nostium in cijfers:
Aantal nieuwe versies: 30
– Aantal nieuwe features: 121
– Aantal nieuwe (externe) modules: 6
– Aantal verbeteringen: 105

En we houden nog lang niet op met ontwikkelen! Zo kun je nu met Nostium elke type reservering van een losse activiteit, complex arrangement tot een meerdaagse activiteit zoals een hotelboeking verwerken vanuit één omgeving. We zijn trots op wat we in het afgelopen jaar bereikt hebben. Van een idee met een uniek algoritme tot een complex en divers reserveringssysteem voor diverse branches.

Op naar 2021!

Voor het aankomende jaar hopen we natuurlijk dat iedereen weer gezond en veilig activiteiten en arrangementen kan reserveren. Daarnaast hopen we natuurlijk nieuwe ondernemers te mogen verwelkom en deze dagelijks te ondersteunen met onze software. Het aankomende jaar gaan wij natuurlijk ons reserveringssysteem nog verder ontwikkelen en uitbreiden.

Dit gaan we doen op het gebied van optimalisatie van het systeem op meerdere vlakken. Zo willen, en daar zijn we stiekem al mee bezig, de back-office nog verder gebruiksvriendelijk maken voor onze klanten en haar werknemers. Denk hierbij aan het uitbreiden van rechten en rollen voor diverse gebruikers. Het nog verder uitbreiden van het beheren van diverse locaties via één back-office omgeving.

Ook komen er nieuwe koppelingen aan met nieuwe partners om zo elkaars software uit te breiden om een complete en optimaal proces te kregen voor zowel gasten als gebruikers.

Daarnaast hebben we het afgelopen jaar ook mogelijk gemaakt om voor alle klanten nieuwe wensen aan te vragen. Dit heeft resulteert in diverse uiteenlopende aanvragen over het planbord, reserveringen, gastinformatie, rapportages en nieuwe modules. Natuurlijk gaan we deze behandelen en beoordelen met ons team! Daarbij kijken we naar de vraag, technische mogelijkheden en de meerwaarde van het product. Het mooie is dat we hier samen een beter product van maken en verder kunnen aansluiten bij alle wensen uit de markt. Blijf daarom het komende jaar altijd je wensen aanvragen! Hierdoor maken we er samen een mooi en uitdagend jaar van.

Slotwoord
Tot slot wil ik alle bestaande klanten, potentiële klanten en partners bedanken voor het uitdagend afgelopen jaar. We hebben hier een mooie groei door mogelijk kunnen maken en kijken hoopvol naar 2021. Laten we daar samen ook een sportief, mooi en vooral gezond jaar van maken, zo kan iedereen weer straks mooie momenten creëren. Namens het hele team van Nostium nogmaals bedankt!

Blijf veilig, blijf gezond en in 2021 gaan we met zijn alle weer hopelijk op volle toeren knallen!

22 december 2020 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op