De voorpret begint hier...

Wanneer je kiest voor Nostium Light of Nostium Pro, dan biedt je gasten een perfecte online-ervaring die ze zich herinneren en waarvoor ze terugkomen! Doordat een reservering plaatsen met Nostium eenvoudig kan via de reserveringsapp kost reserveren géén onnodige tijd! Het reserveringssysteem van Nostium biedt een applicatie op een stabiel en veilige omgeving aan. Direct geschikt voor ieder apparaat!

Alles vanuit één pakket!

De reserveringssoftware van Nostium draagt niet alleen zorg voor al je reserveringen, maar draagt ook zorg voor een geweldige ervaring. Of je nou vanuit meer inzicht wilt krijgen of snel onderweg de actuele reserveringen wilt bekijken het kan met Nostium. Onze reserveringsapp is volledig beschikbaar in de cloud en is daardoor altijd en overal te bereiken.

Integraties en uitbreidingen

Ontvang direct online betalingen via onze partner Mollie of automatiseer het gehele proces van a tot z met een van onze kassakoppelingen. Daarnaast is de applicatie van Nostium verder uit te breiden met diverse modules zoals ‘Kortingen & Vouchers‘. We zullen er voor zorgen dat je totaal ontzorgt wordt in je bedrijfsprocessen.

Wil je meer weten?

We brengen je graag in contact met een van onze experts! Ze kunnen je voorzien van een gratis demonstratie bij je op locatie of op afstand. Vraag hier eenvoudig je vrijblijvende demonstratie aan!

Oja en ook nog handig om te weten voor jou als ondernemer is dat wij géén extra percentages berekenen per reservering, in tegenstelling tot andere bedrijven. Je betaald bij ons een vast bedrag per maand.

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op