?????, ???, ????…

Aanstaande ?????? ?? ???????? is het dan zo ver! Na een flinke verbouwing worden de deuren geopend van het gloednieuwe multi activity center Playdôme Roosendaal. Een mooie aanwinst voor de Nostium-familie en een mooie samenwerking tussen Nicky Broos, Sydney Broos & team. En samen met UPTA Horeca automatisering hebben we vanaf het moment van reserveren tot de complete verwerking in het kassasysteem de gehele automatisering opgezet.

Dagelijks diverse activiteiten reserveren zoals ‘Fun Curlen’, ‘Hakbijl gooien’, ‘Hyper bowlen’, ‘Laser gamen’, ‘Play Karten’ en natuurlijk genieten van een hapje en een drankje. Alles is aanwezig voor een compleet dagje uit.

En hun motto ‘Een dagje weg was nog nooit zo leuk!’ sluit helemaal aan bij ons reserveringssysteem waar we bij voorhand de gast al laten genieten van de ‘voorpret’. Alle activiteiten zijn online te reserveren via de website zie https://www.playdome.nl

Wil je eens kijken welke mogelijkheden ons reserveringssysteem Nostium kan bieden voor je bedrijf en het aanbieden van al je activiteiten via een en hetzelfde reserveringssysteem? Neem dan met ons contact op en we geven je graag een demonstratie!

12 augustus 2021 door Sebas Sebas

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op