Pakketten

Nostium is beschikbaar in drie varianten; Light & Pro.
We kijken samen met je naar het pakket dat het meest aansluit bij je organisatie.

Handig om te weten voor jou als ondernemer is dat wij géén extra percentages berekenen per reservering, in tegenstelling tot andere bedrijven.

Modules

Om nog meer functionaliteit aan te bieden met uw reserveringssysteem of deze te koppelen aan andere softwarepakketten, bieden wij de mogelijkheid om uit te breiden met modules.

Diverse kassakoppelingen

Diverse kassakoppelingen

Met onze unieke kassakoppeling kunnen we direct koppelen aan diverse kassasysteem. Zo heb je als ondernemer volledig de aandacht voor je gast en zorgen we dat het volledige reserveringsproces geautomatiseerd en vlekkeloos loopt!

Offertes uitbrengen

Offertes uitbrengen

Heb je regelmatig offerte aanvragen voor grote groepen en/of partijen? Dan kun je Nostium eenvoudig uitbreiden om aan deze wens te voldoen. Breng op maat gemaakte offertes uit en volg en boek deze volledig door in ons reserveringssysteem.

Vouchers & Kortingen

Vouchers & Kortingen

Wil je af en toe je trouwe gasten belonen? Dat kan! Je gasten kunnen eenvoudig een vouchers aankopen zoals bijvoorbeeld een tegoedbon. Deze tegoedbon kunnen ze vervolgens besteden aan de door je gewenste activiteiten en arrangementen.

Artikelen & Afrekenen

Artikelen & Afrekenen

Wil je direct uit je reserveringssysteem een rekening kunnen opstellen en die naar je gast versturen? Dat kunnen we regelen! Zelfs wanneer je gast op locatie nog een drankje of iets te eten neemt, kun je dit op de rekening direct verwerken.

Rapportages, widgets & email sjablonen

Rapportages, widgets & email sjablonen

Wil je net wat meer informatie uit ons systeem halen, maar zit de gewenste rapportage of widget net niet tussen? Geen probleem! Geef ons aan wat je wensen zijn en hoe je het gepresenteerd wilt hebben. We maken je Nostium nog vollediger en op maat!

Nog meer wensen?

Dat is natuurlijk geen probleem! We willen reserveren en het plaatsen ervan gemakkelijk voor je en je gast zo makkelijk mogelijk maken. Met ons eigen team van ontwikkelaars staan we graag voor je klaar!

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op