Ontwikkeling Nostium & Reserveringen in corona-tijd

Momenteel zitten we nog steeds met zijn alle vast in het corona-tijdperk. Nu het er op lijkt dat de eerste kleine stapjes worden gezet doordat de jeugd weer gedeeltelijk mag sporten en naar mag gaan. Is het een moment om even te reflecteren wat de veranderingen zijn geweest waar we allemaal mee te maken hebben gehad. Dit is wellicht een ander soort blog dan we normaliter schrijven, maar reflecteert mooi op de ‘kracht’ en ‘mooie’ dingen die zijn gebeurd.

Ontwikkelingen Nostium

In de afgelopen periode heeft ons reserveringssysteem in korte tijd veel nieuwe functionaliteiten en verbeteringen gekregen. We zelf zijn (gelukkig en dankbaar) nog niet getroffen door het virus binnen ons personeel. Dat betekent dat we iedereen beschikbaar hebben om zich volop de ontwikkeling van wensen van onze klanten kunnen richten. Daardoor zijn we inmiddels al sinds begin maart met 5(!) keer een nieuwe update gekomen voor Nostium.

Hoe ziet dat er uit in cijfers?

  • 29 nieuwe functionaliteiten toegevoegd
  • 10 verbeteringen aangebracht in huidige functionaliteiten
  • 4 keer sneller met het verwerken van data waardoor reserveringen nog sneller aangenomen kunnen worden.
  • 3 nieuwe modules ontwikkelt.
  • 55 nieuwe artikelen in onze online kennisbank

Nostium Light

Ook is daar de komst van Nostium Light. Deze versie van Nostium is gericht op het maken van afspraken. We zien Nostium Light als een mooie tussenkomst voor bijvoorbeeld verzorgingshuizen waarbij het maken van een afspraak met een bewoner op een veilige en verantwoordelijke manier kan.

Door online een afspraak aan te vragen of in te plannen op een beschikbaar moment, kan voldaan worden aan de richtlijnen die het RIVM stelt met name bij deze zeer kwetsbare doelgroep. Organisaties kunnen met Nostium Light volledig instellen hoeveel tijd er tussen afspraken dient te zitten, welke momenten beschikbaar gesteld dienen te worden.

Wanneer je meer wilt weten over Nostium Light horen we dat natuurlijk graag.

Online communicatie & demonstraties

Daarnaast zijn we erg blij dat onze klanten zich concentreren op een periode na corona. We zien een sterke groei in aanvragen voor online demonstraties en spreken met diverse enthousiaste mensen met mooie ideeën.  Door deze aanvraag van online demonstraties hebben we onze eigen website ook weer onder de loop genomen en deze is uitgebreid met een eenvoudig aanvraag formulier.

Oproep aan bezoekers en gasten!

Vanwege de maatregelen zien we natuurlijk alle reserveringen terug lopen. Dit is natuurlijk begrijpelijk, maar aan de andere kant ook zorgwekkend. We willen dus ook nog een extra oproep er uit gooien, naast dat we al gedaan hadden op het begin in maart via onze sociale, om als bezoeker of gast je reserveringen niet te annuleren, maar kijken naar een mogelijkheid om deze te verzetten naar een ander moment. Dit geeft een ondernemer, in deze bizarre tijden, een stukje hoop voor de toekomst.

Binnen ons online reserveringssysteem geven we ondernemers de mogelijkheid om het uitgeven en te verwerken van vouchers. Zodat ze hun klanten ook nog de mogelijkheid kunnen bieden om op een later moment toch nog te reserveren.

Tot slot…

Hoe het dadelijk zou moeten wanneer we met zijn allen weer open mogen en weer kunnen gaan bowlen, midgetgolfen, laser gamen of virtual reality activiteiten kunnen doen, is natuurlijk de vraag.

Wel hebben we in ieder geval gezien dat er genoeg ondernemers zijn die willen! We zien nu genoeg ondernemers die nu ook al creatief omgaan acties en het bezorgen van eten. Maar er zijn natuurlijk ook ondernemers die innovatieve ideeën hebben voor de “1,5 meter samenleving en de vrijetijdsbranche’. Wellicht is het een idee om deze met elkaar te delen. Zo komen we sneller weer terug bij het “oude”.

Wij van Nostium doen er alles aan om hier aan bij te dragen met ons reserveringssysteem en de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten met partners. Wil je een keer met ons alvast digitaal babbelen? Neem dan contact met ons op.

We helpen je graag!

1 mei 2020 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op