Beste Relatie,

Allereerst hopen we dat je prachtige kerstdagen en een fijne jaarwisseling achter de rug hebt.πŸŽ„πŸŽ…

Bij deze willen we je graag vertellen dat Nostium vanaf 1 november 2023 onderdeel is geworden van de Cherry Group. Daarin blijft Nostium haar eigen koers varen en blijft zij klanten voorzien van een hoogwaardig reserveringssysteem. Het bekende team van Nostium blijft gewoon aan boord. Voor jou als klant betekent dit dat Sebas het aanspreekpunt blijft op het gebied van sales, Antal en Martijn zijn de technische mannen en Sava klaar staat voor al jullie supportvragen.

Chris blijft natuurlijk nog enkele maanden betrokken voor een soepele overgang. Zijn er nog lopende zaken die bij Chris liepen die je nog onder de aandacht wenst te brengen? Laat het dan weten aan Sebas Wijnen via sebas@nostium.com, dan zorgen we dat het niet uit het oog verdwenen is bij ons.

π— π—˜π—˜π—₯ π—¦π—Ÿπ—”π—šπ—žπ—₯𝗔𝗖𝗛𝗧
Dankzij de overname door Cherry Group krijgt Nostium de backing van een landelijk werkende moederorganisatie (50+ medewerkers) met toegang tot meer kennis, bronnen en mankracht. Het nieuwe eigenaarschap geeft dus een verhoogde continuΓ―teit voor jou als klant. Onze visie voor Nostium is om haar dienstverlening en het reserveringssysteem verder te ontwikkelen voor de leisure branche. Meer weten over ons als Cherry Group en onze bedrijven? Kijk dan eens bij https://cherry-group.nl.

π——π—œπ—˜π—‘π—¦π—§π—©π—˜π—₯π—Ÿπ—˜π—‘π—œπ—‘π—š
Inmiddels is er hard gewerkt om de (telefonische)bereikbaarheid van Nostium te verbeteren, sneller inhoudelijk op gestelde vragen via support@nostium.com te reageren en de laadsnelheid van ons platform al iets te verhogen. Daarnaast wordt er gewerkt aan een roadmap voor de doorontwikkeling van ons platform, wat in de eerste week van februari met jullie zal worden gedeeld. Wij streven naar een dienstverlening bestaand uit korte lijnen, korte ontwikkelcycli en een no-nonsense mentaliteit.

π— π—”π—”π—ž (π—‘π—’π—šπ— π—”π—”π—Ÿπ—¦) π—žπ—˜π—‘π—‘π—œπ—¦ π— π—˜π—§ π—¦π—˜π—•π—”π—¦
Voor de meeste van jullie is Sebas Wijnen een bekend gezicht met veel ervaring van ons product, reserveringssystemen en de leisure branche. Wil je een keer (digitaal, telefonisch of met een kop koffie) met Sebas afspreken? Je kan hem bereiken via 040–8200194 of sebas@nostium.com. Dan zoeken we graag naar en passend moment. Sebas zal zelf ook bedrijven benaderen voor het inplannen van afspraken.

π—˜π—˜π—‘ π—¦π—’π—˜π—£π—˜π—Ÿπ—˜ π—’π—©π—˜π—₯π—šπ—”π—‘π—š
Administratief vinden er geen wijzigingen plaats; Nostium blijft onder dezelfde KVK-entiteit opereren met hetzelfde bankrekening- en btw-nummer. Wel hebben binnenkort een nieuwe locatie (kantoor) in Eindhoven, meer informatie hierover volgt later deze maand. Heb je nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze mail? Neem dan contact op met Sebas Wijnen via 040–8200194 of sebas@nostium.com.

Laten we in 2024 ook samen innovaties brengen naar de leisure branche.

11 januari 2024 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op