Dat ons reserveringssysteem flexibel is op diverse fronten hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Naast het aanbieden van al je diverse activiteiten en arrangementen in ons reserveringsportaal kun je huisstijl doorvoeren binnen deze omgeving. In dit artikel gaan we hier verder op in en geven we je een voorbeeld van het customizen van je unieke portaal.

Beheren van afbeeldingen


Weergave portaal groot scherm

Banners
Het portaal schaalt zich automatisch aan de resolutie en het apparaat waarom de gebruiker of de gast de pagina bezoekt. Afhankelijk van deze schaling kun je een banner afbeelding voor groot- of mobielscherm instellen. De banner kun je gebruiken om de verbinding te maken met je bedrijf of activiteiten door een visuele weergave te geven. Het beheer hiervan kan volledig vanuit de backoffice onder de locatie-instellingen.

Categorieën

Categorie toevoegen in het portaal

Ook het toevoegen van afbeeldingen voor de categorieën kan door de gebruiker zelf uitgevoerd worden. Door simpel een nieuwe categorie toe te voegen. Na alle gevraagde informatie toe te voegen en in de laatste stap een afbeelding vanuit het apparaat toe te voegen, heb je eenvoudig een categorie toegevoegd met afbeelding.


Iconen zijn ideaal omdat dit direct een duidelijk beeld geeft van de inhoud van activiteiten, arrangementen en/of vouchers binnen deze categorie.
Ook kun je zo de connectie maken tussen iconen die je gebruikt binnen je bedrijf voor het onderdeel.

Activiteiten / Arrangementen of Vouchers

Activiteiten binnen het portaal

Tot slot kun je het beheer van een icoon of afbeelding bij een activiteit, arrangement of voucher natuurlijk ook instellen. Ideaal om het onderdeel echt tot zijn recht te laten komen.

Beheren van kleuren

Een volgende stap is het beheren van diverse kleuren in het portaal. Met het beheren van kleuren maak je nog meer de connectie tussen je huisstijl en het portaal. Hierdoor krijgen je gasten nog meer een vertrouwd gevoel  en maak je het portaal echt ‘eigen’.


Opmaak menu vanuit de backoffice

Vanuit de backoffice van Nostium heb je het beheer over diverse kleuronderdelen van de reserveringspagina op het portaal. Door webkleuren, in de vorm van HTML kleurcodes, kun je eenvoudig aangeven per onderdeel welke kleur het onderdeel moet aannemen. Zo kun je dus de exacte kleuren gebruiken van je logo of overige onderdelen van je huisstijl.


‘Dark’ variant van Mega Fun Factory

Daarmee creëer je bijvoorbeeld een mooi zwart thema waarbij de kleuren helemaal samen gaan met de huisstijl van het bedrijf. Je kunt dit op de volgende onderdelen toepassen;

– Achtergrond
– Tekst
– Voortgangsbalk
– Categorieën
– Buttons
– Navigatie-onderdelen.

Beheren van communicatie

Tot slot kun je ook het beheer doen van de communicatie richting je gast. Zo kun je alle teksten in het reserveringsportaal beheren en dat zelfs per activiteit, arrangement of optie specifiek.  Door te werken met taalsjablonen kun je eenvoudig de standaard teksten aanpassen.


Taalsjablonen beheer in de backoffice

Tot slot kun je ook het volledige e-mailverkeer personaliseren en koppelen aan specifieke activiteiten, arrangementen of vouchers.


E-mailbeheer in de backoffice

Een e-mail kun je volledig beheren op het gebied van;

– Afbeeldingen
– Prijsspecificaties
– Kleur
– Tags
– E-mail onderwerp
– E-mail teksten
– Lettertypes en fonts

Met Nostium heb je dus een reserveringssysteem dat aansluit op meerdere facetten van je bedrijf; processen, huisstijl en communicatie naar de gast. Met zo’n flexibel reserveringssysteem heb je software waarmee je bedrijf kan groeien en eenvoudig aan te passen is op het moment dat je bedrijf en activiteiten uitbreiden. Weten wat we nog meer kunnen betekenen om je bedrijf verder te ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

 

4 maart 2022 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op