Meer reserveringen via mobiel

Met Nostium heb je een vrije keuze om losse activiteiten of complete arrangementen aan te bieden.

Je ontvang tegenwoordig meer boekingen via de smartphone dan via een computer.

Het klinkt wellicht als ´komkommernieuws´, maar het is toch echt zo… Wanneer mensen samen zijn en afspreken om een activiteit te boeken wordt als eerste de telefoon gepakt en gekeken waar ze kunnen karten, lasergamen, bowlen of een ander leuke activiteit kunnen boeken.

Als ondernemer wil je natuurlijk dat ze dit snel en eenvoudig bij je kunnen reserveren.

Speel hier op in door je reserveringssysteem transparant en toegankelijk te maken. Met Nostium kunnen we het gehele reserveringsproces optimaliseren en je volledig ontlasten in de werkzaamheden die hierbij komen.

Als ondernemer kunt meer tijd spenderen in wat je graag wilt doen; ondernemen! Dit doen we met name door het reserveringssysteem volledig te laten kijken naar o.a. actuele beschikbaarheid, een evenredige verdeling van units binnen de ruimte, het eenvoudig mogelijk maken om arrangementen samen te stellen en je veel meer inzicht te geven in de data van een reservering door middel van overzichtelijke rapportages.

En voor je gasten is het natuurlijk ook ideaal; via mobiel

(en ook nog gewoon via de computer) hebben ze binnen enkele tellen een reservering geplaatst. Zonder achteraf teleurstellingen! Tijdens het reserveren toont het systeem alleen maar de beschikbare momenten. Zo kunnen ze ook genieten van de voorpret!

Ben je benieuwd wat Nostium anders maakt dan andere diensten? Of wil je gewoon meer weten?

Ook reserveringen gemakkelijk ontvangen?

Neem dan contact met ons op

15 augustus 2019 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op