Beste mede-ondernemers,

Momenteel maken we het allemaal de gevolgen omtrent de maatregelen tegen het corona-virus. In de branche betekent dat we de gevolgen zien we daadwerkelijk gerealiseerde reserveringen geannuleerd worden of verzet. Dit heeft natuurlijk impact op ons allemaal, maar het is begrijpelijk dat deze maatregelen genomen worden. In deze periode vinden we dat we de mede-ondernemers ondersteunen ook al zijn dit wellicht kleine verschillen in deze bizarre tijd.

Zo zijn we natuurlijk gewoon bereikbaar!

Dat is het geluk met ons vakgebied dat we alles op afstand net zo goed kunnen doen als op kantoor. Onze telefoon staat gewoon doorgeschakeld dus je kunt het vertrouwde nummer 040 – 8200 194 gewoon blijven bereiken. Natuurlijk zijn we ook nog via WhatsApp 06 – 51273137 , chat en e-mail bereikbaar.

Demonstraties van ons product kunnen gewoon aangevraagd worden.

We zullen voorstellen om deze op afstand plaats te laten vinden. We zetten dan een verbinding met je op waarbij we samen door het systeem heen lopen. Wil je dit graag? Maak dan even een afspraak met ons zodat we een moment kunnen inplannen. Daarnaast zijn we druk bezig met opnames van ons product om deze online te publiceren. In korte video’s krijg je dan ook een idee van de mogelijkheden met Nostium.

Extra korting bij aanschaf Nostium in deze periode

Tot slot vinden we dat we elkaar moeten helpen in deze bizarre periode. We hebben daarom besloten om iedere nieuwe klant 50% korting te geven op de set-up kosten bij aanschaf van het reserveringssysteem. In deze periode helpen we je daarnaast extra bij het inrichten van het systeem. Zo kun je na deze periode snel aan de slag met het aannemen en runnen van je bedrijf. Ook omtrent de betaling en facturatie van ons producten denken we graag met je mee in de vorm van een betalingsregeling. Neem even contact met ons op mocht je hiervan gebruik willen maken.

We helpen je graag!

Neem dan contact met ons op

16 maart 2020 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op