Ondanks dat een groot deel van de markt, waar onze klanten zich in bevinden, maar beperkt activiteiten kunnen aanbieden. Hebben we samen met onze klanten niet stilgezeten. Ons reserveringssysteem wordt elke dag steeds uitgebreider in haar mogelijkheden door juist te luisteren naar de feedback van de ondernemer. Deze ondernemers bieden een divers scala aan activiteiten aan. Zo kun je eenvoudig met ons reserveringssysteem een spelactiviteit boeken zoals; bowlen, lasergame, padel, kanoverhuur, indoor soccer of escape room. Maar ook bijvoorbeeld een zaal huren voor te vergaderen of evenement te organiseren. Door de opkomst van ‘to-go’ is het ook mogelijk om naast ‘in huis’ te eten & of te drinken ook deze mogelijkheden aan je gasten aan te bieden voor mee te nemen of te bezorgen.

Al deze mogelijkheden en de bijbehorende wensen worden ontwikkeld en besproken met onze eindgebruikers. In ons vernieuwde Client Center krijgen ze de mogelijkheid om de ideeën die ze hebben zelf aan te dragen. Dit heeft geresulteerd (op moment van schrijven) in 16 nieuwe versies van onze software in dit jaar alleen al! Met een hoop nieuwe innovatieve ontwikkelingen veranderen we niet alleen de manier hoe een reservering aangenomen kan worden, maar ook een naadloze aansluiting bij je bedrijfsbeleid en de mogelijkheden die je wilt aanbieden.

Ben je dus een bedrijf dat wilt ondernemen en hierin op zoek is naar een partner die de reserveringen kan afhandelen naar wens? Maar niet voor iedere losse reservering een commissie betalen? Maak dan eens een afspraak met een van onze accountmanagers. Ze gaan graag samen met je in gesprek om alle mogelijkheden door te spreken. Geef ons dus gerust een belletje op telefoonnummer 040 – 8200194, neem met ons contact op de chat op onze website, stuur ons een Whatsapp op 06 – 51273137 of stuur ons een e-mail op info@nostium.com.

28 april 2021 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op