Het gastenportaal is een belangrijk onderdeel van ons platform om de gast van de locatie eenvoudig een reservering te kunnen laten plaatsen. Daarom denken we dat het uitbreiden van functionaliteit en het vernieuwen van het design een waardevolle toevoeging zal zijn binnen de gastervaring. Hierin luisteren we goed naar wat de markt ons vraagt en zien we diverse kansen op innovatie op dit onderdeel.

Met de geplande herontwikkeling transformeren we dit portaal naar een meer geavanceerde, gebruiksvriendelijke interface, gebouwd met Vue.js. Deze technologie staat bekend om zijn snelheid en flexibiliteit, wat resulteert in een soepelere en aantrekkelijkere gebruikerservaring.

Een belangrijke toevoeging is de winkelmandfunctionaliteit. Hiermee kunnen klanten meerdere activiteiten tegelijkertijd selecteren en reserveren, vergelijkbaar met het winkelen in een online winkel. Deze nieuwe feature biedt klanten de vrijheid om verschillende activiteiten te combineren en te reserveren in één enkele transactie. Dit zal een uitbreiding worden op de basis die we nu al kunnen bieden met onder andere keuzearrangementen maar een stuk flexibeler.

Deze updates zijn meer dan een simpele facelift; ze zijn een transformatie in de manier waarop jouw gasten met Nostium interageren. Door deze verbeteringen streven we ernaar om de gebruikerservaring te verrijken, de efficiëntie te verhogen en jullie gasten meer controle en keuzevrijheid te bieden bij het plannen van hun activiteiten.

16 februari 2024 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op