Dit jaar ligt er een belangrijke focus op de uitbreiding van onze externe integraties en koppelingen met diverse partners. Deze stap is gericht op het verbeteren van de interoperabiliteit van ons platform met diverse externe systemen, waardoor onze gebruikers profiteren van een meer geïntegreerde en gestroomlijnde ervaring.

De focus ligt op het uitbreiden van zowel bestaande als nieuwe koppelingen met externe partners. We zijn trots aan te kondigen dat we werken aan integraties met gespecialiseerde software in verschillende recreatieve sectoren. Dit omvat de koppeling met bowlingbaan software, lasergame software, karting software en diverse planningssoftware systemen. Deze ontwikkelingen zullen de functionaliteit van Nostium aanzienlijk verrijken, waardoor onze klanten van diverse recreatieve faciliteiten profiteren van een meer naadloze en geïntegreerde gebruikservaring.

Door deze koppelingen mogelijk te maken, kunnen onze gebruikers genieten van efficiëntere bedrijfsprocessen en een betere coördinatie tussen verschillende diensten. Het maakt niet alleen het beheer eenvoudiger, maar verbetert ook de algehele gastbeleving.

16 februari 2024 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op