In deze periode waar de voordeur nog even dicht is voor je gasten, kun je toch 2021 beginnen met een positieve en vlotte start. We beginnen daarom bij Nostium het jaar waar we vorig jaar mee afsluiten; ontwikkelen!

In deze eerste paar weken van het nieuwe jaar kregen we allemaal het nieuws dat de lock-down nog verder doorzet. Een domper! Maar hopelijk mogen we daarna weer snel open zonder maatregelen. Wij van Nostium willen daarom zoveel mogelijk ontwikkelen en uitbrengen om je een vlotte start weer te geven. Zo hebben we op dit moment van schrijven alweer twee releases uitgebracht met daarin een paar hoofdkenmerken.

Communicatie met je gast
We hebben ons gericht om de communicatie naar de gast verder uit te breiden. Zo krijgt een gast tijdens het reserveren van een activiteit of arrangement nog meer inzicht in de reservering en de bijbehorende kosten. Dit creëert straks een heldere communicatie met je gast bij het aanbieden van de mogelijkheden.

Meer inzicht
Daarnaast hebben we het nu mogelijk gemaakt om nog meer data uit je rapportages te halen. Een belangrijk rapport ‘Financieel overzicht’ is volledig vernieuwd met daarin nog meer diepgang in betaalmethodes, dagomzetten en welke reserveringen er onder hangen. In het Excel rapport krijg je deze data keuring verdeeld in diverse tabbladen. Handig voor iemand die hier nieuwe berekeningen op los wil laten.

In het planbord zie je dit terug door bij het overzicht direct te zien wat de actuele betaalstatus is van een reservering. Is alles al voldaan? Of staat er nog een bedrag open? En welk bedrag? Dit zie je nu direct terug in het overzicht bij de reservering.

Vouchers uitgeven
Dit kon natuurlijk al, maar je merkt op dit moment dat dit natuurlijk het middel is om gasten te binden en garanties te krijgen op een reservering in de toekomst. Daarom hebben we deze module vernieuwd! Daarbij kun je nog meer doen met de geldigheid van een vouchers en deze gebruiken bij specifieke activiteiten & arrangementen of gewoon voor alles!

Nog meer prijsberekeningen mogelijkheden
De prijsberekeningen module was al uitgebreid en nu nog meer! Met onder andere de toevoeging dat je nu staffel berekenen door ook cijfers achter de komma toe te voegen.

Samenwerkingen
Daarnaast hebben we naast twee succesvolle koppelingen met kassasystemen unTill & Vectron. Ook al gesprekken gevoerd met nieuwe partners voor nieuwe koppelingen en modules in de toekomst. En zelfs met een partner zijn we al begonnen aan de ontwikkeling hiervan. Dat betekend dus dat we nog meer willen aansluiten op alle systemen binnen je bedrijf om zo je volledig te ontlasten van begin tot eind.

Voor ons dus een vlotte start voor dit jaar! Laten we er nu even met zijn alle sterk voor maken zodat we straks weer volle gas kunnen knallen!

Heb je nog een tip voor onze software of wil je eens babbelen? De koffie staat nu altijd digitaal klaar! 

22 januari 2021 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op