???? ???????? ???? ?????? ???????????????????? ?????? ??????? ????? ??? ?? ??????? ???? ??????… ??? ?????? ?? ????? ?????? ??? ??????? ?? ?????? ??????? ?? ??????????. ??? ???? ????? ??????? ?? ?????????? ??? ?? ???? ??????????? ?????? ???? ??? ??? ???? ???????? ???????! ?? ????? ???? ??? ???? ??????? ?? ????????? ?? ??? ????????? ?? ?????? ?????????? ?? ?? ????? ?????????? ???? ?? ????.

Met hun ‘Magic Bites menu’ bieden ze de gast diverse rondes voor-, hoofd- en nagerechtjes. Daarop hebben ze een ‘Early Bird’ variant, eet je vroeg en ben je daarna ook weer vroeg klaar? Dan krijg je een korting. Op deze manier kan Merlijn een tafel vaker aanbieden en zo meer gasten laten genieten van hun sprookjesachtig concept.

Waar ze nog diverse oude agenda’s gebruikten om alles in goede banen te leiden was het voor de uitbaters een must om nu over te kunnen stappen naar een digitaal reserveringssysteem. Maar dan moet het systeem niet alleen vaker de tafel aan kunnen bieden, maar ook nog een snappen dat er een perfecte doorloop gecreëerd moet worden.

Het technisch vraagstuk was om per gezette tijd een maximaal aantal tafels te laten reserveren. De gast moest vrij zijn om eventueel een arrangement te boeken waarbij ze eerst gingen bowlen en dan eten of juist andersom. Zolang het restaurant en de doorloop ervan echt uitsluitend op bepaalde dagen en tijdstippen mogelijk gemaakt konden worden.

Dit was iets wat niet standaard was in onze software, maar zoals gezegd gaan we graag technische uitdagingen aan om verder dan andere te gaan. We noemen ons product ten slotte niet voor niets een slim reserveringssysteem. Met onze jongens van de development het vraagstuk van de klant eens verder technisch gezien uitgedacht. Daar kwam al snel het idee om te werken met ‘tijdslot’ verdeling.

Hiervoor hebben we een uitbreiding bij alle activiteiten en arrangementen toegevoegd waarop je kan aangeven hoeveel units (tafels of bowlingbanen) er op specifieke tijden gevuld mogen worden. Dit gaat dus nog een stap verder dan de mogelijkheden die we al hadden op basis van het veroordelen en aannemen van diverse soorten reserveringen. Na het uitbrengen van het eerste concept zijn we zelf voor de klant nog verder gegaan om het nog makkelijker en gebruiksvriendelijker te maken bij het in te stellen.

Dus ben je een keer in Oosterhout in de buurt en op zoek naar een magisch uitje? Reserveer dan zeker je plekje bij Merlijn en ga interactief bowlen en heerlijk eten! We zien in ieder geval de reserveringen binnenstromen!

Ben je ondernemer en heb je een technische uitdaging voor ons reserveringssysteem? Neem dan ook contact met ons op! We gaan graag de uitdaging met je aan om ook je bedrijf te ondersteunen bij het aannemen en correct verwerken van al je verschillende reserveringen.

4 oktober 2021 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op