Als ondernemer doe je er alles aan dat de reserveringen binnen stromen en je gasten genieten van je aanbod aan activiteiten. Om je hier mee te ondersteunen hebben we een ‘cheat sheet’ opgesteld met 10 handige tips & weetjes;

 1. Plaats op de eerste pagina van je website duidelijk een knop dat je gasten online kunnen reserveren.
 2. Zet in je Social Media accounts ook de reserveringslink in je profiel.
  1. Tip! Gebruik je Facebook? Voeg hem dan toe als knop “Bij je te boeken”. Deze komt dan onder je omslagafbeelding te staan.
 3. Heb je (plotseling) nog een plekje vrij voor een activiteit? Deel dan de unieke link via je Social Media. De eerste beste trouwe volger kan dan snel deze plek innemen.
 4. Promoot dat gasten via Social Media praten over je locatie of activiteit! En reageer op foto’s of reacties die er geplaatst worden.
 5. Beloon trouwe gasten die bijvoorbeeld zijn inschreven voor de nieuwsbrief.
  1. Dit kun je eenvoudig doen door unieke arrangementen alléén of vervroegt te delen via je nieuwsbrief.
 6. Richt je algemene reserveringspagina op een leuke manier in.
  1. Gebruik bijvoorbeeld het foto gedeelte voor de leukste foto van afgelopen maand! Je kunt er zelfs een leuke win-actie van maken.
 7. Heb je een Escape Room? Verstop dan de eerste hint in de reserveringsbevestiging die je stuurt aan je gasten.
 8. Speel in op het weer of een bijzonder evenement!
  1. Wanneer het bijvoorbeeld regent is de kans veel groter dat je gasten een binnenactiviteit willen gaan doen. Of is het bijvoorbeeld carnaval? Maak dan een speciaal arrangement aan met bijvoorbeeld; [activiteitsnaam] 1 uur voor maar € 11,-.
 9. Neem regelmatig een kijkje in het Dashboard of kijk in de rapportages. Hier uit haal je informatie die essentieel is voor al je reserveringen
 10. En nummer 10 spreekt eigenlijk voor zichzelf; zorg ervoor dat de gast vanaf het moment van reserveren tot na de reservering kan genieten van de sfeer en gastvrijheid die centraal staat binnen je bedrijf!
17 oktober 2019 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op