Nu het vaccinatieplan van de overheid druk in gang is gezet om zoveel mogelijk mensen te vaccineren komt er natuurlijk een punt dat we er weer op uit mogen. Wanneer dat precies is weten we nog niet. Maar ben jij en je bedrijf klaar voor deze toestroom van reserveringen? Wellicht heb je in deze periode wel nieuwe activiteit bedacht die ook na corona aangeboden kunnen worden. En hoe gaat dat met de “normale” activiteiten? Dit alles geeft natuurlijk leuke uitdagingen om het aanbod van activiteiten de optimaliseren.

Je gasten zijn er in ieder geval weer klaar voor. Ze willen straks de uitgestelde feestjes, familie-uitjes of speciale gelegenheden van afgelopen jaar inhalen. Dit zal voor een toestroom geven van reserveringen binnen je bedrijf. Als ondernemer wil je dit natuurlijk met open arme verwelkomen en je gasten weer een echte beleving meegeven.

Door gebruik te maken van een online reserveringssysteem, zoals Nostium, kun je jezelf en het bedrijf voorbereiden op al deze veranderingen en reserveringen. Je kunt nu al gaan starten met het inrichten van nieuwe activiteiten en het samenstellen van nieuwe combinaties in arrangementen.

In Nostium heb je dit ook eenvoudig geregeld. Wij kunnen namelijk ieder type activiteit wel kwijt in ons reserveringssoftware. Biedt jij een activiteit aan zoals; bowlen, lasergame, escape room, buiten activiteiten, eten & drinken of zelfs overnachtingen? Dan kun je deze eenvoudig inrichten en combineren. Door gebruik de maken van de vrije keuze in activiteitsvolgorde krijgt je gast zelf de mogelijkheid om de gewenste volgorde te reserveren. 

Ons team zit er in ieder geval klaar voor om samen met jou te zorgen dat het aanbieden van activiteiten en het reserveren vlekkeloos gaat! Werkzaamheden waar jij straks niet meer wil en hoeft over na te denken. Dan kun jij bezig zijn met het geven van een beleving.

Nog geen online reserveringssysteem? Of kan je huidige reserveringssysteem niet alle activiteiten aanbieden? Neem dan een vrijblijvend contact met ons op. De koffie hou je van ons dan even tegoed maar we geven je graag online een gratis demonstratie van alle diverse mogelijkheden van ons systeem. En laten jou zien hoe fijn het is als je reserveringssysteem geautomatiseerd is!

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 040 – 8200194, bereikbaar op onze website via de chat of stuur ons een Whatsapp op 06 – 51273137.

4 februari 2021 door Sebas Sebas

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op