In ons vorige artikel hebben we het bij punt 8 al benoemd; speel in op de markt met speciale arrangementen. Maar waarom is dat zo belangrijk? In dit artikel gaan we je vertellen waarom alleen één activiteit niet meer voldoet aan de wens van je gast. De gast wilt méér!

Van alle activiteitencentrums heeft een ruime meerderheid zelf de beschikking over een horeca gelegenheid. Het is voor je de unieke kans, om als ondernemer, méér omzet binnen te halen door het combineren van de mogelijkheden tot een arrangement. Een aantal populaire arrangementen zijn op dit moment (in willekeurige volgorde);

Populaire arrangementen

1. Activiteit(en) + all-in eten & drinken
2. Activiteit(en) + High Wine/Beer
3. Activiteit(en) + Steengrillen
4. Activiteit(en) + Bittergarnituur naar keuze
5. Activiteit(en) + Tapas
6. Activiteit(en) + Film

Door het aanbieden van arrangementen biedt je de gast de mogelijkheid om er echt een compleet uitje van te maken. Je verkoopt ze een beleving, en dat is waar het om gaat! Dit is natuurlijk makkelijk te regelen wanneer je de mogelijkheden hiervoor in huis hebt!

Werk samen met een collega ondernemer?

Maar een passend arrangement kun je ook maken met een collega-ondernemer. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan het samen werken met een bioscoop, theater of restaurant wat in de buurt zit. Door je gasten op die manier een combinatie deal aan te bieden profiteren alle ondernemers er van.

Wil je weten hoe je dit makkelijk online kunt aanbieden in een reserveringssysteem? Nostium biedt je al deze mogelijkheden (en meer) op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier voor je (en eventueel je collega-ondernemer) en ook zeker voor de gast! Zo kun je de leukste arrangementen aanbieden.

Speciale arrangementen aanbieden?

Neem contact met ons op

1 februari 2020 door Nostium Nostium

Ook starten met Nostium?
Ontvang je persoonlijke offerte!

Neem contact met ons op